Posted in: OnePlus

OnePlus tackar sina kunder för det otroliga stödet under 2018

Ännu ett händelserikt år börjar närma sig sitt slut. Jag rapporterade under dagen att 2018 varit ett magiskt år för den här sidan. Men det ser även ut som att OnePlus haft ett lyckat år! 

När OnePlus lanserade sin första smartphone ”One” fanns den bara att köpa på företagets egna hemsida. Nu för tiden finns företagets mobiler att köpa lite varstans i världen. OnePlus har verkligen satsat på att etablera sig under 2018 – något som med största sannolikhet ökat företagets försäljning.

Jag minns till exempel hur försäljningen av OnePlus 6T ökade något enormt i USA när den amerikanska operatören T-Mobile meddelade att man skulle bli exklusiv återförsäljare av ”6T” i USA. Det kommer minst sagt bli spännande att se vad OnePlus kommer hitta på under 2019!

 

Detta kanske också intresserar dig…