Google

Chromecast med Assistent hade varit grejer!

Google Chromecast är en pryl som antagligen sitter i var och varannan TV just nu. Men hur ska den smarta prylen kunna utvecklas?

Något jag skulle önska är att Google Assistent skulle finnas inbyggt i Chromecast. Det skulle till exempel vara bekvämt att kunna säga åt enheten att höja och sänka volymen utan att man behöver trycka på enhetens volymknappar för att sänka volymen.

Jag tror och hoppas att jag inte är den enda som tänker i dessa banor och att Google Assistent kommer till Chromecast inom kort! Det skulle däremot inte förvåna mig om funktionen bara kommer bli tillgänglig till tredje generationens Chromecast.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...