Huawei

Huawei Mate 20 Pro har dålig GPS #åsikt

Huawei påstod när man presenterade Mate 20 Pro att mobilen skulle ha en grymt bra GPS. Detta är dock inget jag håller med om!

Jag har nämligen varit med om att telefonen flera gånger om tappat bort vart man befunnit sig och dirigerat helt fel. Det är oklart vad problemet kan bero på (hade samma problem i P20 Pro) men jag misstänker att problemet har med mjukvaran att göra.

Det återstår att se när Huawei och Google kommer lösa problemet.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...