Samsung

Spekulation: bästa varianten av Samsung Galaxy S10 kommer få ett 5000 mAh-batteri

Den 20 februari kommer Samsung förhoppningsvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones.

Det sägs att den största varianten av Samsung Galaxy S10 kommer få en 6,66 tumsskärm. Under gårdagen skrev jag om att den här modellen kan komma att få en medföljande pekpenna (S-Pen).

Nu hoppas jag även att Samsung inte sparat på krutet när det kommer till batterikapaciteten! Jag hoppas att den största versionen av mobilen kommer få ett 5000 mAh-batteri. Med tanke på att Samsung satsar stenhårt på ett stort batteri så är det inte helt otänkbart att Galaxy S10-serien kommer få stora batterier.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...