Google

Varför har Chromecast inga konkurrenter?

Google släppte Chromecast under 2013 och när en tillverkare brukar släppa en sak så brukar konkurrenterna vara snabba med att haka på. Men så var inte fallet den här gången.

Google är i princip ensamma om att erbjuda en produkt som man stoppar in i TV:n för att få ut en större bild från sin surfplatta, dator eller mobil. Det tycker jag är konstigt eftersom det är en riktigt bra funktion.

Det är däremot möjligt att flera olika tillverkare kommer komma upp med Chromecast-konkurrent då det inte finns något liknande i samma prisklass.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...