Google

Google Maps får stöd för DM

Google har under dagen börjat rulla ut en ny funktion till Google Maps som ger dig möjlighet att skicka DM direkt via appen.

Det betyder att du kan söka upp olika företag via Google Maps för att sedan skicka iväg privata meddelanden till företaget. Funktionen har nyligen dykt upp i Google Maps. Det är således oklart hur många företag som kommer välja att gå med i funktionen för privata meddelanden.

Funktionen finns till svenska Google Maps!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...