Huawei

Huawei Mate 20 Pro påträffas i ny färg

Jag avslöjade nyligen att Huawei kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en ny version av Mate 20 Pro för att fira att man sålt över 200 miljoner smartphones under 2018. 

Nu har Huawei Mate 20 Pro påträffats i den nya kulören Fragrant Red. Det ser ut som att den här modellen kommer få en röd baksida med ljusare rött mot mitten varpå kanterna ser ut att få en rödare nyans. Utöver det ser det ut som att Huawei kommer visa upp en ny blå variant av Mate 20 Pro vid namn Comet Blue.

Det ser dessvärre inte ut som att någon av dessa färger kommer bli tillgängliga för oss i Sverige utan att de endast kommer bli tillgängliga i Kina.

Screenshot Capture - 2019-01-02 - 08-13-17.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...