Samsung

Nya uppgifter: Samsung Galaxy S10 kommer nästan få en helt platt display

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. Nu ser det ut som att ännu mer uppgifter kring telefonen läckt ut på nätet!

Enligt en ny källa kommer telefonerna i Galaxy S10-serien få mycket svagt välvda kanter. Detta gäller bara Galaxy S10 och S10+ då det ser ut som att Galaxy S10 Lite kommer få en helt platt skärm.

Samsung Galaxy S10 kommer få en 6,1 tumsskärm medans Galaxy S10+ kommer få en 6,44 tumsskärm.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...