Google

Tips: koppla in din Chromecast med USB

En grej med Google Chromecast är att stickan kommer med en USB-kontakt som man kan stoppa in i stickproppen för att få ström.

Men utöver att man kan koppla in USB-kontakten i stickproppen för att få ström finns det även möjlighet att koppla in USB-uttaget direkt i TV:n.

På så sätt stängs Chromecasten av när TV:n stängs av liksom att enheten knäppa på när du startar TV:n. Dessutom får din Chromecast antagligen en länge livslängd mot för om den står på hela tiden (något den gör om den får ström via ett uttag).

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...