Vivo visar upp iQOO Neo

Det ser ut som att Vivo hållit ett event under dagen där tillverkaren har visat upp den nya mobilen iQOO Neo. Nu har nya uppgifter inkommit.

Den här enheten har fått en 6,38 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi chippet Snapdragon 845 tillsammans med 6/64 eller 8/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter tre kameror (12+8+2 MP) tillsammans med en främre 12 MP-kamera.

I övrigt har enheten fått ett 4500 mAh-batteri med stöd för 22,5W laddning, en fingeravtrycksläsare placerad i displayen och Android 9 Pie från start. Läs mer om enheten här.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.