Snart släpps mobilerna för 2019

Detta är ett samarbete: 2019 blir ett stort år för mobiltelefoner. Det släpps nämligen ett flertal olika telefoner från alla kända märken med stora uppdateringar. I flera fall gäller det revolutionära framsteg inom den moderna tekniken. Dessa nya mobiltelefoner är helt enkelt inget man får missa. Om oron för att missa dem finns på grund av ekonomiska motgångar, behövs ingen stress för det. Oavsett om det är kort på kontot eller även om man är utan jobb för tillfället, finns det pengar att hämta. Tack vare att man kan låna pengar utan inkomst finns det inget som hindrar en från att få en splitterny telefon, eller till och med två. Med de nya modellerna som kommer in är det detta året man inte får missa chansen att få tag på en och vara med i den tekniska revolutionen.

iPhone 2019

Självklart kommer iPhone som vanligt att stå i framkanten när de släpper sin senaste design. Men detta året är lite speciellt. Efter att iPhone X inte presterade på den nivå som många konsumenter hade hoppats på har Apple inte legat på latsidan. Företaget har jobbat hårt för att stärka förtroendet för märket igen. Medan många detaljer fortfarande har hållits hemliga från både media och köpare, finns det viss fakta som har släppts angående den nya mobilen. Exempelvis kommer den att använda sig av Touch ID security, en gammal favorit som kommer att återvända. Dessutom kommer det finnas en ny teknik som automatiskt skapar en balans i telefonen när den används för fotografering. Dessa två detaljer visar tydlig hur Apple använder sig av en omtyckt gammal teknik och en ny och efterlängtad sådan. De knyter samman det bästa av båda världarna.

Samsung Galaxy X

Detta är samtalsämnet av 2019 gällande modern teknik. Samsung kommer detta året att släppa sin första vikbara mobiltelefon. Detta är en ny teknik som har jobbats med under en längre tid och nu är den äntligen här. Medan den första synen av designen gav intrycket att vara lite klumpig och inte särskilt snygg, har ingen fått se den slutgiltiga versionen ännu. Namnet är inte heller känt ännu. Vissa spekulationer är att den helt enkelt kommer att heta Galaxy X eller Galaxy F, som står för Galaxy Fold. Både designen och namnet är fortfarande något av ett mysterium, men förväntningarna och spänningen är lika höga ändå.

Honor 5G

Även Honor pratar om att de kommer att släppa sin vikbara telefon detta året. Men den som det pratas om mest angående Honor just nu är Honors telefon med 5G som kommer att höja nivån och kraven gällande täckning. Gränserna för var och hur nätet kommer att nå ut till telefoner kommer att öka betydelsefullt när den nya 5G släpps. För alla som är aktiva på nätet är detta ett måste att införskaffa. Förutom att själva telefonen i sig kommer att prestera högt, är det just tillgängligheten till ett snabbt och stabilt nät som imponerar. Precis som alla andra märken håller Honor tyst om detaljer innan det officiella släppet. Men med en garanti av att 5G introduceras, kommer Honor att prestera.

Detta är ett samarbete

Related Posts