Moto One Action kommer lanseras inom kort

Det ser ut som att Moto kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen One Action. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att Moto One Action kommer lanseras inom kort. Det ser ut som att enheten har certifierats i Thailand, något som tyder på att den mycket riktigt kommer visas upp inom kort. Vi har sedan tidigare bland annat sett att den här enheten kommer få tre kameror istället för två och att den kommer få ett hål i displayen för den främre kameran.

Ni kan läsa mer om nyheten här.
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.