Google har nya problem med Android Q (beta 5)

Google har nyligen börjat skicka ut Beta 5 till sina egna enheter. Nu har det däremot framkommit att Google har problem med den här betaversion av Android.

Google har inte avslöjat vad man har för problem med den femte betan av Android Q utan endast att man har problem med den här betan. Det återstår att se när Google kommer fixa det här problemet då men sagt följande i ett uttalande:

– We’re aware of an issue with Android Q Beta 5 related to installing updates. We’ve temporarily paused Beta 5 OTA updates to all Pixel devices as we investigate the issue. We apologize for any inconvenience, and will provide this post once the issue is resolved.”-Google

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!