Samsung Galaxy Note 10 och Note 10+ kan få hörlurar med aktiv brusreducering i lådan

Den 7 augusti det här året kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna Note 10 och Note 10 Pro. Nu har det inkommit nya uppgifter. Läs vidare för att ta reda på mer!

Enligt Roland Quandt är det möjligt att Samsung håller på att jobba på ett par hörlurar till Samsung Galaxy Note 10 och Note 10 Pro med aktiv brusreducering. Det återstår att se om dessa kommer anslutas via sladd eller om de kommer anslutas trådlöst till Galaxy Note 10 och Note 10 Pro.

Quandt poängterar även att Samsung inte ser ut att ha utvecklat dessa hörlurar i samarbete med AKG.

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!