Samsung Galaxy Watch-serien får ny uppdatering

Det ser ut som att Samsung under dagen gjort det möjligt att kunna anpassa urtavlorna till företagets senaste smarta klockor ännu mer. Läs vidare för att ta reda på mer!

Det ser ut som att tillverkaren Pujie nyligen har skickat ut sin app till Samsungs Galaxy Watch-klockor. Detta gör det möjligt att på ett enklare sätt anpassa och skaffa nya urtavlor till dessa enheter. Det ser ut som att Pujie har sagt följande i ett uttalande:

– It is with great pride that we present the new version of Pujie Black. Starting version 4.1 Pujie Black is now available for Samsung Galaxy Watches (besides every possible Wear OS device out there)!

The Tizen OS version has almost the exact same functionality as the Wear OS version and can be downloaded from the Galaxy Store for free. It requires authentication by the paid phone app, so there is currently no standalone version.

Via

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!