Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om Huawei. Jag förstår att du som har en Huawei och som är ett fan av företaget är lite oroliga över vad som kan komma att hända med företaget. Men är Huawei i fara eller hur ser det egentligen ut med den saken?

Cirkusen började för snart två månader sedan när USA:s president Donald Trump meddelade att Huawei inte få skulle få tillgång till delar från USA för att sedan meddela att men släppt lite på det hela. Men hela det här inlägget handlar om: är Huawei i fara?

Jag misstänker att Huawei inte är i fara som det ser ut just nu då det ser ljust ut i och att att det ser ut som att Huawei kan komma att få fortsatt tillgänglig till Android.

Men för att summera återstår det att se hur ett kommer bli.

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!