Kommer Samsung Galaxy Fold bli en ny Note 7?

För ett antal år sedan fick Samsung kalla tillbaka Galaxy Note 7 på grund av explosioner. De släppte sedan ur mobilen när ett visade sig att samma sak hände ännu en gång.

Nu misstänker jag att Samsung Galaxy Fold kan komma att bli en ny Galaxy Note 7, alltså ett nytt skrotat projekt. Jag misstänker att Samsung kommer släppa ut Galaxy Fold på marknaden igen, men om det visar sig att enheten har en display som fortfarande inte är hållbar så misstänker jag att Samsung kommer skrota Galaxy Fold.

Detta är naturligtvis inget jag hoppas på men som är fullt möjligt.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...