OnePlus 7 Pro: batteritiden blir bättre med lite trimning

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att jag, till skillnad från många andra, tycker att OnePlus 7 Pro har bra batteritid.

OnePlus 7 Pro kommer förinstallerad med Quad HD+- upplösning tillsammans med uppdateringsfrekvensen 90Hz. Det går inte att vara utan 90Hz när men vant sig vid den här uppdateringen.

Däremot tycker jag att man gott och väl kan ställa in Full HD+- upplösning utan att gå miste om särskilt mycket enligt mig. Det känns helt enkelt som att OnePlus 7 Pro kunde ha haft Full HD+- upplösning enligt mig men nu är att bra att den har Quad HD+- upplösning då valmöjligheter alltid är bra! 😊

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...