OnePlus – skärp er!

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att många OnePlus 7 Pro och 6T-användare har problem med att deras telefoner startar om i tid och otid. Det här sägs ha skett efter den senaste uppdateringen.

Jag har inte själv upplevt problemet med någon 6T eller 7 Pro efter den senste uppdateringen. Men eftersom det är så många som rapporterat om problemet så tycker jag det skulle bli lite mer fart på OnePlus.

Det har gått fler dagar sedan de första rapporterna om random-omstart inkom, ett problem som OnePlus borde ha löst nu enligt mig.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...