Xperia 1 rapporteras ha många problem

För ett antal dagar sedan började Sony skicka ut en ny säkerhetsuppdatering till det senaste flaggskeppet Xperia 1. Nu har det inkommit nya uppgifter om problem med enheten! 

Det har nyligen inkommit uppgifter om att 4K-inspelningen av video inte är någon fröjd för ögat, speciellt inte i formatet 21:9 har det inkommit uppgifter om. Förhoppningsvis kommer Sony skicka ut en ny uppdatering som löser det här problemet inom kort, det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken.

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...