Huawei Mate 30 Pro kommer troligtvis med Kirin 980

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu har nya uppgifter inkommit!

Jag har svårt att tro att Huawei Mate 30 Pro kommer få någon ny processor i form av Kirin 985 med tanke på att Huawei ännu inte introducerat den här processorn. Jag tror istället att Huawei Mate 30 Pro kommer skeppas med Kirin 980, men det återstår att se hur ett kommer bli med den saken!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...