Kommer OnePlus 7T få edge?

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event i november det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7T. Men kommer den här få edge?

Om jag ska tro något så kommer OnePlus fortsätta utrusta sina smartphones i den ”vanliga” serien utan edge, så tror jag även att fallet med OnePlus 7T kommer bli. Om det visar sig att OnePlus kommer visa upp en 7T Pro så tror jag att den här kommer få edge, men jag har svårt att tro att vanliga 7T kommer få detta.

Det återstår däremot att se!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...