OnePlus 7 Pro-ägare slår larm om urdålig accelerometer

Jag drog under natten igång och spelade ett av mina favoritspel i form av Infinite Flight (nej jag utbildar mig inte till pilot men tror det skulle varit ett roligt yrke) när jag upptäckte att OnePlus 7 Pro har drabbats av en allvarlig bugg.

Min Airbus A380-800 från Airfrance höll på att gå i backen flera gånger på grund av att OnePlus 7 Pro inte ser ut att ha en fullt fungerande accelerometer. Det kan ju givetvis vara så att jag fått ett måndags exemplar av OnePlus 7 Pro, något jag däremot inte tror med tanke på att det här spelet fungerat klockrent tidigare.

Jag tror därför att OnePlus behöver skicka ut en uppdatering för att fixa problemet.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...