Samsung Galaxy Fold: är ett allvarligt problem upptäckt?

Det var egentligen tänkt att de första Samsung Galaxy Fold-modellerna skulle ha dollar ut från fabrik 26 april. Så blev som bekant inte. Men vad är ett som händer egentligen?

Jag misstänker att någonting är allvarligt fel med Samsung Galaxy Fold. Det känns som att det skulle kunna vara fallet i och med att Samsung inte håller sina kunder uppdaterade om vad som händer med Galaxy Fold. Det återstår att se när Samsung kommer släppa ut Galaxy Fold igen på marknaden, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...