Posted in: Samsung

Samsung Galaxy S10 5G får ny uppdatering

Samsung har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till flaggskeppet Galaxy S10 5G. Vad är det som är speciellt med den här uppdateringen? Är det ens något som är speciellt? 

Det ser ut som att Samsung under dagen börjat skicka ut säkerhetsuppdateringen för juli-månad till Galaxy S10 5G. Det ser däremot ut som att Samsung endast har börjat skicka ut den här uppdateringen i Sydkorea, i alla fall än så länge. 

Något som är betydligt mer spännande än säkerhetsuppdateringen är att enheten fått stöd för ett nytt nattläge för att kunna ta bättre foton i mörkret. Utöver det ser det ut som att uppdateringen innehåller ”allmänna buggfixar”, något som bland annat innebär att batteritiden förbättrats. 

Uppdateringen skickas ut löpande världen över. Läs mer om nyheten här.

Detta kanske också intresserar dig…