Posted in: Huawei

Huawei Nova 5i Pro ser ut som en mindre Mate 20

Det ser ut som att Huawei kommer hålla ett event inom de kommande veckorna där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Nova 5i Pro. Nu har bilder och specifikationer läckt ut på enheten! 

Enheten kommer få en 6,26 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med en LCD-panel. Under huven hittar vi processorn Kirin 810 med 8/128 eller 8(256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter fyra kameror i form av 48+8+2+2 tillsammans med en främre 32 MP-kamera.

I övrigt har enheten fått ett 4000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start. Det är oklart när Huawei kommer visa upp den här enheten, men förhoppningsvis blir det inom kort.

crop (1).jpg

Via

Detta kanske också intresserar dig…