Samsung Galaxy Fold borde få bättre pris #åsikt

Två och en halv månad har gått sedan Samsung hade tänkt att Galaxy Fold skulle finnas i de svenska butikerna. Ännu finns enheten inte i lager. Jag misstänker dessutom att det är många som väntar på Galaxy Fold.

I och med att Samsung Galaxy Fold blivit så försenad så hoppas jag på att tillverkaren kommer kompensera de som har väntat på Galaxy Fold. Grejen är den att de allra flesta butikerna har avbrutit förhandsbokningen av Galaxy Fold då men ännu inte vet när den kommer komma in i lager.

Enheten sägs kosta 22 300 kronor, något som är väldigt mycket pengar för en produkt som dessutom blivit kraftigt försenad. Därför hoppas och tror jag att Samsung inte kommer ta så mycket för Galaxy Fold när den kommer släppas i Sverige.

Men det blir spännande att se hur det kommer bli med den saken.