Kategorier
Apple Nyhet

iPhone 12: är det här specifikationerna?

Apple kommer troligtvis hålla ett event i september nästa år där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen iPhone 12. Nu kan det ha inkommit uppgifter om den här enheten!

Det är Ben Geskin som skriver att iPhone 12 Max kan komma att erbjuda en 6,7 tumsskärm med Retina-upplösning. Utöver det skriver han att den här enheten troligtvis kommer erbjuda USB Type C och att Apple äntligen skrotat Lightning-porten.

Hem skriver vidare att iPhone 12 troligtvis kommer få ett 5nm-chipp tillsammans med 5G. Det återstår att se hur ert kommer bli med den saken! Det sägs i alla fall att Apple kommer göra stora förändringar med nästa års iPhone.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.