Sony Xperia: då måste det bli bättring på designen

Jag har sedan flera år tillbaka rapporterat om att Sony ”hängt efter” konkurrenterna när ett kommer till design. Trots det har tillverkarens lyckats hanka sig fram.

Jag tror och hoppas att Sony är på väg att göra en riktigt bra resa som började i och med MWC i februari med Xperia 1. Med den här modellen har Sony minskat kanterna runt displayen markant jämfört med föregångaren Xperia XZ3. Problemet är ju bara att Xperia 1 jämfört med till exempel OnePlus 7 Pro inte går att jämföra till det yttre då OnePlus 7 Pro det betydligt modernare ut.

Jag tror att Sony kommer behöva göra något åt designen på sina smartphones (en drastiskt förändring med mer skärmyta) senast under början av nästa år. Det blir däremot spännande att se hur det kommer bli med den saken!
Senaste nytt från bloggen

Close