Moto visar upp E6 med Snapdragon 435

Motorola har under dagen visat upp den nya mobilen Moto E6. Vad erbjuder den här mobilen under huven? Läs vidare för att ta reda på mer!

Motorola Moto E6 har fått en 5,5 tumsskärm med HD+- upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 435 med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en kamera med en upplösningen på 13 MP (f/2.0) tillsammans med en främre 5 MP-kamera.i övrigt har enheten fått ett 3000 mAh-batteri och Android 9 Pie från start.

Enheten finns redan tillgänglig i USA.
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.