Apple kan öppna fabrik i Texas efter Donald Trumps önskemål

Jag avslöjade nyligen att Apple kan komma att åka på en rejäl avgift om de fortsätter att producera lika många produkter som de gör just nu i Kina. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Efter att Donald Trump avslöjat detta ser det nu ut som att Apple kommer följa Trumpens förslag om att öppna upp en helt ny fabrik i Texas, USA. Det är oklart när Apple kan komma att börja bygga den här fabriken len det låter och känns i alla fall lovande.

Men för att Apple säger en sak behöver det nödvändigtvis inte bli på det viset.

Via

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.