Motorola One Action läcker ut på ny bild

Det ser ut som att Motorola kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen One Action.

Nu har Ishan Agarwal läckt en bild på Motorola One Action som visar att enheten kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser vi att enheten kommer bli tillgänglig i minst två färger, att enheten kommer få fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan och att mobilen kommer få ett hål på framsidan för den främre kameran.

Det sägs bland annat att enheten kommer få en 6,3 tumsskärm med Full HD+- upplösning.
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.