Apple iPhone 11 kan sälja sämre än väntat

Apple kommer troligtvis hålla ett event i september det här året där tillverkaren kommer visa upp iPhone 11. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att många tillverkare har rapporterat om att Apple begärt väldigt få delar till Apples kommande iPhones. Det återstår däremot att se hur bra Apples kommande iPhones som tillverkaren kommer visa upp i höst kommer sälja!

Det sägs bland annat att iPhone 11 kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken!

Via

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.