Motorola One Zoom: nya uppgifter dyker upp

Det har nyligen framkommit nya uppgifter om Motorolas kommande smartphone One Zoom. Läs vidare för att ta reda på mer!

Det ser ut som att One Zoom kommer få processorn Snapdragon 675 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Det ser även ut som som att enheten kommer få en 6,2 tumsskärm med Full HD+- upplösning i formatet 19,5:9 tillsammans med en bakre 48 MP-kamera. Enheten sägs få ett 4000 mAh-batteri och ett uttag för hörlurar (!). Dessutom ser det ut som att enheten kommer få 5x optisk zoom för den bakre kameran.

Det sägs att enheten kommer kosta 429 euro, något som borde innebära att enheten kommer kosta runt 4500 kronor när och om den kommer till Sverige.

Via
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.