Att Donald Trump inte reagerat starkare är konstigt…

Jag avslöjade för en tid sedan en nyhet om att Huawei troligtvis har levererat utrustning till mobilnätet i Nordkorea under minst 6 års tid. Jag tycker det är konstigt att USA:s president Donald Trump inte har reagerat starkare. 

Donald Trump och hans USA har egentligen bannat Huawei från USA utan något vidare till bevis för varför man bannat Huawei från landet. Som försvar har USA sagt att man har bannat Huawei för att man ”misstänkt att Huawei gått bakom ryggen”. Så när jag fick höra nyheten om att Huawei hade levererat utrustning till mobilnätet i Nordkorea trodde jag att Donald Trump skulle tända på alla cylindrar.

Detta har han däremot inte gjort och det tycker jag är väldigt förvånande med tanke på att det här är ett klockrent bevis på att Huawei gått bakom ryggen och inte berättat något om detta under alla dessa år. Att Trump inte ens lämnat en kommentar om detta är extremt förvånande.