Nya uppgifter om Nokia 7.2

Jag skrev under gårdagen om att Nokia 7.2 hade åkt igenom benchmark och att den här modellen troligen kommer drivas av processorn Snapdragon 710. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det ser inte alls ut som att Nokia 7.2 kommer drivas av Snapdragon 710, i alla fall inte enligt dagens uppgifter. Det ser istället ut som att Nokia 7.2 kommer få processorn Snapdragon 660 tillsammans med 6 GB RAM och Android 9 Pie från start.

Jag har sedan tidigare rapporterat om att den här modellen ser ut att få tre kameror på baksidan tillsammans med den LED-blixt och en fingeravtrycksläsare placerad på samma sida.

Via

Published by:

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kategorier HMD Global, NokiaTags ,