HTC: har ni givit upp ett redigt flaggskepp?

En av få tillverkare som inte släppt ett enda flaggskepp det här året. Vad har hänt med tillverkaren egentligen?  Det känns ju inte bra så att säga att man inte har släppt ett enda flaggskepp under 2019. Kommer det fortsätta så eller hur kommer det bli med den saken? 

Det känns helt klart som att HTC givit upp när det kommer till smartphones. Om det hade varit någon ordning på tillverkaren så hade man åtminstone presenterat ett nytt flaggskepp, men så har ju inte blivit fallet. Så det känns helt klart som att HTC lagt ner planerarna på att släppa ett flaggskepp men så har det ännu inte blivit.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!