Huawei kommer investera 1 miljard dollar för utveckling av HarmonyOS

Jag rapporterade under gårdagen om att Huawei kommer ta runt 15% från utvecklare när de kommer få en app såld, något jag rasade emot. Nu har det inkommit flera uppgifter kring detta.

Huawei kommer investera 1 miljard dollar på att få till ett bra ecosystem för appar och program i HarmonyOS. Jag tycker däremot det känns mycket konstigt att Huawei inte låter utvecklare ta alla pengar som man får in själva utan att de måste ha en del (med en stor procentsats).

Detta tror jag kan komma att skrämma bort många utvecklare från HarmonyOS.

Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!