Moto One Zoom läcker ut i dubbla färger

Det ser ut som att Moto kommer hålla ett event inom drygt en månad där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen One Zoom. Nu har nya bilder inkommit på enheten! 

De senaste bilderna på Moto One Zoom visar att enheten kommer bli tillgänglig i minst två kulörer: violett och grått. Utöver det ser vi att enheten kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en drop-flärp på framsidan för den främre kameran. När det kommer till specifikationer ser det bland annat ut som att One Zoom kommer få en primär 48 MP-kamera. Dessutom ser det ut som att enheten kommer få 5X hybridzoom.

På framsidan kommer enheten troligtvis få en 6,2 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 675 med 4/64 eller 6/128 GB inbyggt minne. Telefonen kommer inte drivas av Android One.

Loading...
Advertisements
Annons