Xperia 2 kan komma i vinrött

Sony kommer troligtvis hålla ett event i september det här året där tillverkaren kommer visa upp en ny smartphone som kan komma att få namnet Xperia 2. Nu har nya uppgifter kring den här enheten dykt upp på nätet! 

Det ser ut som att Sony kanske inte bara kommer släppa en Xperia 2 med flera skillnader när det kommer till specifikationer jämfört med Xperia 1 då det sägs att Xperia 2 kommer bli en mindre version av Xperia 1 då enheten troligtvis kommer få en 6 tumsskärm med Quad HD+- upplösning i formatet 21:9 med Quad HD+- upplösning. Detta kan till exempel jämföras med Xperia 1 som har en 6,5 tumsskärm i formatet 21:9 med 4K-upplösning.

Nu har det även inkommit uppgifter om att den här modellen, Xperia 2, kommer bli tillgänglig i vinrött. Om det stämmer innebär det att Xperia 2 kommer få en helt ny kulör jämfört med Xperia 1.

Via

Priser från PriceRunner
Advertisements
Annons