Spotify skrotar sin widget för Android

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Spotify skrotat sin widget för Android. Detta är något många rasar över. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser som sagt ut som att Spotify nyligen har skrotat stödet för en Widget. Spotify säger att man inte vill ha kvar widgeten då men tycker att folk kan använda notiscentret istället för att styra notiserna. Mer ordagrant har Spotify sagt följande:

We always take retiring features in Spotify very seriously. We’re pouring our energy into new ways of creating the best experience for our users. You can still easily access the same playback features as well as information about what is playing through the Spotify playback notification and device lockscreen.

Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!