Då kommer Huawei Mate 20 Pro få betan av EMUI 10

Det ser ut som att Huawei kommer börja skicka ut betan av gränssnittet EMUI 10 till P30 och P30 Pro från och med 8 september det här året. Nu har det inkommit nya uppgifter om när flera kommer få den här uppdateringen!

Det ser ut som att P30 och P30 Pro inte är de enda enheterna som man kommer kunna testa betan av EMUI 10 på. Det ser även ut som att tillverkaren kommer ge stöd för betan av EMUI 10 för hela Mate 20-serien (förutom Mate 20 Lite).

Huawei har sagt att man kommer ge det här stödet för att testa EMUI 10 som beta på Mate 20-serien under slutet av september.

Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!