Extra: specifikationer för iPhone 11 Max kan ha påträffats på webben

Det ser ut som att Apple kommer hålla ett event i september det här året. Nu kan nya uppgifter kring iPhone 11 Max ha framkommit. Läs vidare för att ta reda på mer!

Enligt dagens uppgifter kommer iPhone 11 Pro få ett 3960 mAh-batteri. Utöver det nämns det att enheten troligtvis kommer bli tillgänglig i fyra olika färger: svart, vitt, guld och grönt. Det nämns även en del om baksidan på enheten då det påstås att Apple ska ha gjort den matt för att dämpa saker så som fingeravtryck. Det meddelas även att Apple kommer behålla Lightning-porten i årets iPhones och att man inte kommer gå över till USB Type C.

När det kommer till lagring kommer iPhone 11 Pro att kunnas få med 128, 256 eller 512 GB inbyggt minne och det nämns även att det är en 5W laddare som kommer följa med i lådan.