Google Chrome får ny uppdatering

Det ser ut som att Google för en tid sedan börjat rulla ut en ny uppdatering till Chrome som förbättrade synligheten på ”för dig” korten. Nu har Google tagit det här ännu ett steg längre. 

Det ser ut som att För Dig-korten i framtiden inte bara kommer visas på förstasidan. Det ser nämligen ut som att Google kommer implementera ”för dig”-korten i och med det läget när du ska byta flikar. Hur det kan komma att se ut kan ni se genom att kolla på bilden ovan!

Det är i nuläget oklart när Google kommer skicka ut en skarp version av Chrome med den här nyheten inkluderad.

 
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.