Motorola Moto One Zoom och One Zoom Pro är samma smartphone

Motorola kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna One Zoom och One Zoom Pro.

Men enligt Evan Blass är One Zoom Pro och One Zoom samma typ av smartphone. Det innebär att det inte finns någon version som är mer ”Pro” över någon annan. Vi vet sedan tidigare att One Zoom kommer få en primär 48 MP-kamera på baksidan och att enheten kommer få fyra kameror totalt på dess baksida.

Utöver det kommer enheten få en 6,2 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 675.

https://twitter.com/evleaks/status/1161406307188006915?s=19
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.