Samsung Galaxy Fold: hur och vart kommer den bli tillgänglig?

Det sägs att Samsung kommer börja skeppa Galaxy Fold på den globala marknaden till slutet av september det här året. Om det visar sig att enheten kommer till Sverige, vart kommer den då bli tillgänglig? 

Jag misstänker att, trots att det har sagts att enheten kanske inte kommer till Sverige, att den ändå kommer bli tillgänglig i Sverige. Däremot misstänker jag att den kan komma att bli svår att få tag i, så vart kan man komma att få tag i en Galaxy Fold undrar ni?

Det är en fråga jag inte kan svara på just nu utan bara spekulera om, men jag misstänker att Galaxy Fold endast kommer bli tillgänglig i Samsungs butik på Kungsgatan och på företagets hemsida. Det kommer bli intressant att se hur det kommer bli med den saken och vart Galaxy Fold kan komma att bli tillgänglig.

 Priser från PriceRunner
Annons
Sidan laddas...
z