Posted in: OnePlus

OnePlus har ett allvarligt problem – behöver lösas snarast!

Advertisements

Jag har under en längre tid noterat att OnePlus har ett problem med sitt senaste flaggskepp OnePlus 7 Pro. Det här är ett problem som jag hoppas att OnePlus kommer lösa inom kort! 

OnePlus 7 Pro är företagets första smartphone med en edge-panel på gott och ont. Något OnePlus dragit nytta av när det kommer till den sluttande displayen är att man har infört ett ”notisljus” som innebär att telefonens långsidor lyser upp i någon sekund när du får en notis, och det är också det som är problemet.

När du får en notis så hinner man knappt se ljuset innan det försvinner igen. Detta är definitivt något jag stör mig på och det hade gärna fått lyst upp lite längre. Jag hoppas det kommer en inställning som kommer tillåta detta i framtiden, men jag kan inte låta bli att tänka att OnePlus borde kolla på hur OPPO gjort med Find X!