Twitter testar just nu nya funktioner för iOS

Twitter har under natten släppt en ny teaser där företagets skriver att man håller på att utveckla sin plattform till det bättre. Fortsätt läsa för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser ut som att Twitter håller på att testa en ny funktion som kommer tillåta dig att följa ämnen och favoritämnen. Utöver det ser det även ut som att tillverkaren planerar att införa live photos till Twitter i framtiden om du äger en iPhone eller iPad. Twitter har sagt följande i ett pressmeddelande:

In a different test, Twitter is exploring letting users set up separate lists within the app to follow their individual interests. In a demonstration, a product manager mixed keywords and some individual accounts to create a new list adjacent to the home feed and accessible via swiping. “We think that altogether this will make Twitter a more powerful interest platform,” said Wally Gurzynski, a product manager at the company.

Det återstår att se när dessa funktioner kommer börja rullas ut med förhoppningsvis blir det inom kort!

Via

Priser från PriceRunner
Advertisements
Annons