Xperia 1 kommer med Alexa

Det ser ut som att Sony under dagen släppt Xperia 1 i USA med Alexa. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten kring detta!

Den enda skillnaden på egna här modellen och Xperia 1 med Google Assistent är att den har Amazon Alexa inbyggt som förstaval istället för Google Assistent. Amazon har sagt följande om den här enheten:

The Xperia 1 with Alexa Built-in features a hands free and push-to-talk experience, allowing you to access your Amazon Assistant by simply saying, “Alexa”, or by double pressing the power button. Alexa Built-in lets you connect to Alexa to play music, control your smart home, and get information, news, weather, and more using just your voice while on-the-go. Just ask – and Alexa will respond instantly. The Xperia 1 with Alexa Built-In will feature your favorite Amazon apps, including Amazon Shopping, Amazon Music and Audible pre-installed.

I övrigt har den här enheten fått samma specifikationer som vanliga Xperia 1, något som bland annat inkluderar en avlång 6,5 tumsskärm i formatet 21:9 tillsammans med processorn Snapdragon 855 under huven.

Via