Xperia XZ3 får ny uppdatering

Sony har under gårdagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Sony Xperia XZ3. Vad innehåller den här uppdateringen för nytt och spännande? Läs vidare för att bland annat ta reda på det! 

Det ser ut som att den senaste uppdateringen till Xperia XZ3 innehåller säkerhetsuppdateringen för augusti-månad. Som vanligt när det kommer till Sony nämner tillverkaren inget om några eventuella buggfixar eller förbättringar, men jag misstänker bland annat att den här uppdateringen även innehåller en och annan buggfix.

Via

 

 
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.